Cevar

Maytech d.o.o.

RSD mesečno


Beograd

Otvaramo konkurs za radna mesta - Cevar sa iskustvom. Mi radimo sve vrste mašinskih instalacija u fabrikama hrane, mleka, mineralne vode, sokova i piva.

Vi bi ste bili odgovorni za izradu i montažu cevovoda, pratećih oslonaca i opreme. 

Potrebno je iskustvo u radu na sličnim poslovima od minimalno jedne godine.

Mi nudimo:

Rad na terenu, u zemlji i inostranstvu u uslovima u kojem je obezbeđen smeštaj i 3 obroka sa plaćenim i organizovanim transportom do i sa mesta izvođenja radova. Kvalitetan i bogat asortiman profesionalnih alata za rad, zaštitnu opremu i redovne lekarske preglede. Redovnu i stimulativnu zaradu.

Vi obezbeđujete:

Primanje zadataka od strane poslovođe, izradu izometrijskih skica i crteža za potrebe izrade cevovoda. Uzimanje mera po izrađenom crtežu, sečenje elemenata cevovoda (cevi, lukova) i formiranje gotovog elementa za ugradnju uz pomoć zavarivača. Montiranje završenog zavarenog dela cevovoda i osiguravanje od curenja svih prirubničkih veza. Montažu delikatne opreme uz sva redovna uputstva od strane poslovodje.

Uslovi:

Poznavanje rada sa osnovnim bravarskim alatom, alatom za rezanje, bušenje i brušenje metala. Rad na montažnim skelama. Urednost i lična higijena su, s obzirom na prehrambenu industriju u kojoj poslujemo, veoma važni.

Poželjno:

Iskustvo na sličnim poslovima više od 2 godine. Poznavanje stranih jezika (engleski), dozvole za rad na viljušarima i pokretnim binama. Poznavanje rada sa aparatima za zavarivanje.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više