Konobar/Konobarica

Burger House d.o.o.

Beograd

Opis posla

Posao se sastoji od rada sa gostima, prodaji i primanju porudžbina. Sastoji se od rada u dve smene. Očekuje se visok nivo koncentracije, kao i konstatno održavanje higijene, uz poštovanje standarda kvaliteta za svaki prozivod koji se pravi u Burger House-u.

Znanje i veštine

Osnovno znanje o prodaji, održavanju higijene i pripremi proizvoda. Znanje engleskog jezika zbog velikog broja stranaca koji nas posećuju. Posvećenost pri učenju našeg specifičnog menija. Pozitivan stav i konstantan trud da se ispuni visok nivo kvaliteta usluge uz visok nivo posla. Zadatak svakog zaposlenog je da pruži konstantan nivo truda i zalaganja u obavljanju zadataka na svojoj radnoj poziciji. Potrebno je da svaki zaposlen razume i usvoji kulturu koju gradimo u okviru naše firme koja podrazumeva međusobno poštovanje, pozitivan stav prema poslu, otvorenu komunikaciju sa svim članovima tima i spremnost da se svaka kritika prihvati kao mogućnost za napredovanje.

Radno iskustvo

Poželjno iskustvo od dve godine. Mogu da se prijave i kandidati bez iskustva koji žele i misle da mogu da se bave ovim poslom.

Profil kandidata

Tražimo komunikativne ljude koji su spremni da usavrše svoje komunikacione i prodajne veštine. Osobe željne da napreduju u svom radu sa pozitvnim kolektivom koji rado prihvata nove članove.

Neophodno znanje engleskog jezika.

Nudimo

Treninge u oblasti prodaje.

Redovne plate koje se isplaćuju jednom mesečno.

Stalan posao, topli obrok i 50% popusta van radnog vremena na celokupni meni.

Mogućnost usavršavanja komunikacione i prodajne sposobnosti.

Tim pozitivnih, ambicioznih ljudi.

Mogućnost napredovanja na više pozicije u okviru firme.

Prijava od prvog dana.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više