Kuvar/Kuvarica

Burger House d.o.o.

Beograd

Opis posla

Posao se sastoji od rada u kuhinji gde se pripremaju naši burgeri, domaći pomfrit kao i drugi proizvodi koje nudimo na meniju. Sastoji se od rada u dve smene i među smenom. Očekuje se visok nivo koncentracije kao i konstatno održavanje higijene uz poštovanje standarda kvaliteta za svaki prozivod koji se pravi u BH kuhinji.

Znanje i veštine

Pozitivan stav i konstantan trud da se ispuni visok nivo kvaliteta usluge uz visok nivo posla.

Zadatak svakog zaposlenog je da prenese pozitivnu atmosferu tokom rada kao i da pruži konstantan nivo truda i zalganja u obavljanju zadataka na svojoj radnoj poziciji.

Potrebno je da svaki zaposlen razume i usvoji kulturu koju gradimo u okviru naše firme koja podrazumeva međusobno poštovanje, pozitivan stav prema poslu, otvorenu komunikaciju sa svim članovima tima i spremnost da se svaka kritika prihvati kao mogućnost za napredovanje.

Radno iskustvo

Potrebno radno iskustvo na sličnim pozicijama od minimum godinu dana.

Nudimo

Dvonedeljni trening koji obuhvata sve delove koji su potrebni za rad na kuvarskoj poziciji u BH-u.

Mogućnost konstantog napredovanja u okviru svoje pozicije kao i napredovanje na više pozicije u okviru firme u skladu sa rastom firme koji očekujemo i koji se trenutno dešava.

Topli obrok svakog dana kao i popust od 50% tokom radnog vremena i van radnog vremena u našim objektima. 

Prihvatanje članova u pozitivan tim koji rado prihvata nove članove koji prođu selekciju i trening.

Redovne plate koje se isplaćuju svakog 1. u mesecu.

Prijava od prvog dana.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više