Montažer/Vozač

Union Drvo d.o.o.

RSD mesečno


Beograd

O kompaniji:

Kompanija Union Drvo, osnovana je 1996. godine u Beogradu, kao veleprodaja nameštaja. Pripajanjem kompanije Tehnooprema Inženjering koju je naša kompanija kupila 2007. godine proširili smo svoj portfolio sa kompletnom kuhinjskom i barskom opremom, kao i kompletnom ponudom sitnog inventara za ugostiteljstvo. Od 2015. pozicionirali smo se na domaćoj i internacionalnoj HO.RE.CA sceni i kao proizvođač nameštaja za ugostiteljske objekte. Iza sadašnjih uspešnih projekata stoji 24 godine vrednog rada, truda i posvećenosti. Rezultat u vidu lepog, dizajniranog, udobnog i trajnog nameštaja za enterijere ugostiteljskih objekata je ponos naše kompanije i podstrek za dalji napredak i rad. Proizvodni pogon kompanije Union Drvo u Svilajncu posvećuje posebnu pažnju upravo preradi masiva drveta, i proizvodnji „custom made“ nameštaja za potrebe enterijera ugostiteljskih objekata.

Nakon pet godina izuzetno uspešnog rada fabrike proizvodnje nameštaja, rezultati govore sami za sebe - proizvodi Union Drva su traženi i prodavani kako u Srbiji i susednim zemljama regiona, tako i na novim tržištima, pored Evrope, osvojeno je tržište Azije i Afrike. U Union Drvo proizvodnom pogonu možemo se se pohvaliti kompletnim i zaokruženim procesom proizvodnje nameštaja – od fine prerade masiva hrasta, oraha, bukve i čamovine prema projektu i nacrtu iz projektnog biroa koji čini tim iskusnih inžinjera šumarstva, do završnih tretiranja i farbanja drveta, preko šivenja tapacirunga i spajanja svih delova u jednu celinu – „custom made“ & „tailor made“ komada nameštaja koji je predviđen za profesionalnu upotrebu u ugostiteljskim objektima i koji svoje mesto nalazi  u enterijerima savremenih visoko rangiranih domaćih i svetskih hotela i restorana.

Uslovi:

 • Srednja škola (III ili IV stepen stručne spreme);
 • Radno iskustvo u proizvodnji i montaži nameštaja ili slično;
 • Vozačka dozvola B kategorije (aktivan vozač);
 • Dobre organizacione sposobnosti;
 • Izražena proaktivnost, preciznost, odgovornost i sistematičnost.
 • Timski rad i apsolutna posvećenost završnoj fazi projekta, montaži nameštaja na objektu.

Zadaci:

 • Montaža nameštaja za enterijer i eksterijer;
 • Montaža suncobrana, pergola i tendi;
 • Priprema pozicija za montažu;
 • Priprema materijala i alata neophodnog za montažu i vođenje računa o stanju i zalihama istog;
 • Kontrola robe i stanja magacina;
 • Izdavanje i prijem robe;
 • Isporuka i montaža opreme / robe iz programa kompanije (manipulativi poslovi sa robom);
 • Rad na poziciji vozača.

Nudimo:

Kompanija Union Drvo nudi svojim zaposlenima rad u dinamičnom HoReCa svetu i saradnju sa najvećim ugostiteljskim objektima u zemlji, regionu ali i šire u svetu. Mogućnost napredovanja kao i usavršavanje je konstantna potreba svakog zaposlenog u kompaniji Union Drvo. Zaposleni u kompaniji Union Drvo uživaju poštovanje i rade u pozitivnoj radnoj atmosferi, gde je prvenstveno bitan timski rad i uklapanje u postojeći tim kao ključna stvar za svakog novog zaposlenog. Zaposleni radnici imaju obezbeđen topli obrok u firmi kao i osvežavajuće napitke. Prostor u kome se radi je ujedno i sedište i Show Room firme, pa tako zaposleni imaju tu čast da u toku svog radnog vremena uživaju i u izložbi HoReCa nameštaja i ugostiteljske opreme.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više