Operater na apkant presi

Tehnix beo d.o.o.

RSD mesečno


Beograd

Kompanija Tehnix d.o.o. je vodeće preduzeće u ovom delu Evrope za projektovanje, proizvodnju, servisiranje mašina i opreme koji su u funkciji zaštite okoline. Velike proizvodne mogućnosti, stalna prisutnost na domaćem i svetskom tržištu, zadovoljstvo dosadašnjih kupaca, inoviranje - usavršavanje proizvoda, siguran i dugotrajan vek, garancija su uspeha kompanije Tehnix koja je uvek siguran i dobar partner u rešavanju Vaših ekoloških potreba.

Preduzeće Tehnix beo d.o.o. Beograd zbog proširenja obima poslovanja raspisuje konkurs za poziciju Operater na apkant presi, 2 izvršioca.

 Uslovi:

·        III, IV stepen mašinske struke (mašinski tehničar, metalostrugar, metaloglodač, metalobrusač, alatničar, zavarivač)

·        Prethodno iskustvo na sličnim pozicijama u metalskoj industriji

·        Razvijene komunikativne veštine, organizovanost i energičnost u radu

·        Sposobnost za timski rad

·        Spremnost na rad i drugih poslova u proizvodnji

·        Odgovornost i posvećenost poslu

·        Spremnost za usavršavanje i učenje

Opis posla:

·        Rad na hidrauličnim apkant presi i makazama, na sečenju i savijanju elemenata od limova debljine do 5 mm prema uputstvima za rad, bezbednosnim i zaštitnim procedurama

·        Priprema mašine za rad

·        Izrada delova po crtežu, samostalno ili timski na presi za savijanje lima  

·        Kontrola obrađenih komada  

·        Svakodnevno održavanje i kontrola ispravnosti mašine i alata 

·        Po potrebi spremnost za rad u smenama 

·        Obaveštava nadređene o svim pitanjima u toku radne smene

Ukoliko ispunjavate navedene uslove pošaljite CV elektronskim putem ili poštom na adresu firme Bulevar Peka Dapčevića 55, Beograd.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više