Pekar

M&M 81

od 45,000 RSD mesečno


Beograd

Pekara M&M 81 u Jakovu bavi se proizvodnjom lepinja, somuna, kifli i tortilja. Firma je osnovana 2019 godine i vrlo brzo postala lider na svom tržištu. Beleži konstantan rast poslovanja, trudi se da zaposlenima omogući idealne uslove za rad i u konstantnom je traganju za pouzdanim i dobrim radnicima kako bi nastavila da napreduje i raste.

Opis posla

Pekara se bavi proizvodnjom lepinja, somuna, kifli i tortilja. Proizvodnja je automatizovana, mašine obavljaju najveći deo posla. Potrebni radnici za rad na tabli, mešnji, peći i pakovanju.

Znanje i veštine

Potrebni pekari, od kompletnih majstora do radnika bez iskustva sa željom da uče zanat.

Poželjno poznavanje rada na peći, tabli i mešnji. Potrebna spremnost na uklapanje u uhodan sistem. Svaki radnik počinje od table i rada na mašinama, pa u zavisnosti od svojih mogucnosti napreduje ka mešnji i peći.

Brzina i pedantnost velika prednost, pouzdanost najveća.

Radno iskustvo

Radno iskustvo nebitno. Primaju se radnici koji pokazu da znaju posao, bilo to jer brzo uce i trude se pa postanu korisni firmi u toku probnog rada iako bez prethodnog iskustva, ili jer se bave poslom godinama. Jasno je da kompletni majstori imaju prednost i da ukoliko na delu pokažu svoje majstorstvo mogu da očekuju bolju platu od radnika koji rade samo tablu ili nemaju zavidnu brzinu i znanje. 

Profil kandidata

Traže se dugoročna rešenja. Zbog toga je firma spremna i da uloži u njih i sačeka da postanu punopravni članovi kolektiva ukoliko nemaju iskustva a spremni su da uče. Najveći fokus je na ljudskim kvalitetima. Potrebni ozbiljni, pouzdani radnici, vredni i spretni, radnici koji bi se uklopili u kolektiv, jednom rečju dobri ljudi. Brzina i pedantnost je veliki bonus, ali nepouzdanost se ne toleriše.

Nudimo

Rad u dobrom okruženju, dobrom kolektivu i generalno dobre uslove za rad. Platu koja prati zasluge i shodno radnim satima i težini posla platu koja je iznad proseka u grani, i koja ne kasni ni dan i generalno sigurnost posla jer su dobri radnici najveća vrednost ove firme, i shodno tome su na prvom mestu uvek.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više