Prodavac

Raičević Global Company d.o.o.

RSD mesečno


Beograd

Poštovani, zbog povećanja obima posla u novootvorenom maloprodajnom objektu u Beogradu, „GLOBAL FASHION“ koji se nalazi na Autokomandi, Ustanička 12v, preduzeće „Raičevic Global Company“ d.o.o. raspisuje oglas za prijem novih zaposlenih i to na poziciji: Prodavca u Beogradu (broj potrebnih saradnika: 2)

UKRATKO O NAMA:

„Raičević Global Company“ d.o.o je porodično preduzeće koje već 7 godina uspešno posluje na teritoriji Republike Srbije. Osnovna delatnost preduzeća je uvoz, veleprodaja i maloprodaja brendirane konfekcije i asesoara kao sto su SANTONI, JAKOB COHEN, DSQUARED, HOGAN, TODS, FAY, VALENTINO, itd.

OPIS POSLA:

Rad u maloprodajnom objektu gde će se na veoma visokom nivou prodavati najkvalitetnija brendirana uvozna konfekcija i asesoari.

POTREBNE POSLOVNE KARAKTERISTIKE I ZNANJA:

Za uspešnu saradnju sa već postojećim timom zaposlenih u našoj kompaniji potrebno je biti trgovački školovan sa iskustvom u prodaji brendiranih tekstilnih proizvoda ili asesoara.

Zbog uspešne komunikacije i prezentacije prodajnih proizvoda velikom broju inostranih kupaca potrebno je dobro poznavanje engleskog jezika.

Potrebno je poznavati i rad na fiskalnoj kasi.

LIČNE KARAKTERISTIKE

U našem preduzeću su zaposleni časni i ambiciozni saradnici koji prvenstveno imaju nameru da kroz svoje iskreno zalaganje na adekvatnom radnom mestu, sebi priušte jednu dostojanstvenu i udobnu životnu egzistenciju.

Rukovodstvo našeg preduzeća ume da prepozna, vidi i NAGRADI sve ambicije i zalaganja zaposlenih o čemu govori i činjenica da je većina zaposlenih u višegodišnjem stalnom radnom odnosu.

PREPORUKE POSLODAVACA nam daju informacije o vašem dosadašnjem poslovnom angažmanu, TAKO DA SU JAKO POŽELJNE i molimo Vas da ukoliko ih imate priložite iste.

Prijave na oglas slati elektronskim putem.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više