Roštilj majstor

Yummy Good Food House 107

1700 RSD dnevno


Beograd

Kuća dobre hrane 107 je lokal brze hrane sa tradicijom dužom od 6 godina. Kao novi vlasnici lokala sa vrlo kvalitetnom hranom sa fokusom na dostavu želimo da nastavimo tradiciju i poboljšamo i unapredimo posao i radnicima pružimo radno okruženje koje će radnicima dati mogućnost za stimulativnu zaradu, rad u prijatnom okruženju, fleksibilan odnos sa poslodavcem, svi dogovori sa poslodavcem mogući.

pozicija: Roštilj majstor, Beograd, puno radno vreme.

plata: 1.700 din/dan

Opis posla

Radno mesto zahteva, brzinu i rad na roštilju, pripremi mesa za roštilj, pravljenje karađorđevih šnicli i svega što jedan kompletni fast food pravi i samu prodaju na šalteru i pripremu za dostavu. Rad je u 2 smene i međusmena. Smena zavisi od dogovora sa menadžerom lokala.

Vrlo je bitno da je zarada početna u ovim trenucima kada se mnogi lokali zatvaraju, kako promet bude rastao tako će i zarada! Isplata je moguća dogovorom.

Znanje i veštine

Od radnika se zahteva odgovoran, ozbiljan, lojalan i kolegijalan odnos i pre svega pouzdanost. Navedene osobine poslodavac će umeti vrlo da ceni.

Radno iskustvo

Minimum 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Profil kandidata

Nije potrebna stručna sprema iz struke, bitno je iskustvo i sposobnost.

Nudimo

Nudimo stimulativnu zaradu sa slobodnim danom u nedelji koja ce rasti u zavisnosti od rasta prometa. Lokal se nalazi u Zarkovu u Ratka Mitrovića 128.

Napomena

Probni period kandidata je 2 nedelje.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više