Službenik obezbeđenja

Protexi Group System d.o.o.

Beograd

logo_33453

Protexi Group System je kompanija osnovana 2009. godine za usluge fizičkog obezbeđenja. Za 10 godina postojanja svoje usluge smo pružali brojnim pravnim licima u oblasti industrije, uslužnih delatnosti, trgovine itd. Od početka nastojimo da korisnici naših usluga budu zadovoljni našim radom, pa tako imamo višegodišnje klijente.

Nastojimo i da se zaposleni u našoj kompaniji dobro osećaju a to je na prvom mestu ako su poštovani kao ljudi i da su za svoj rad redovno i na vreme plaćeni, kao i redovno plaćeni svi doprinosi za zdravstveno i penziono osiguranje. U PROTEXI GROUP SYSTEM postoji praksa nagrađivanja zaposlenih za postignute rezultate.

Zauzvrat od naši zaposlenih tražimo da budu posvećeni poslu koji obavljaju i da ga obavljaju na profesionalan i odgovoran način.

Potreban je veći broj izvršilaca za poziciju:

Službenik obezbeđenja

na više lokacija na području Beograda i Nove Pazove

Uslovi:

  • Poželjna licenca za službenika obezbeđenja LF1 ili LF2 ali nije uslov
  • Ukoliko kandidat ne poseduje licencu za službenika obezbeđenja, nudimo pomoć za obuku za polaganje stručnog ispita za vršenje poslova fizičko - tehničke zaštite lica i imovine i druge obuke za potrebe profesionalnog usavršavanja
  • Uslov je da kandidat nije osuđivan i da nije pokrenut krivični postupak, niti pokrenuta istraga za krivična dela iz nadležnosti sudova i tužilaštva, i da ima važeće lekarsko uverenje (dokaz: uverenje iz suda i iz MUP-a, i lekarsko uverenje mogu se naknadno dostaviti)

Okvirna plata: 36.000 - 45.000 RSD

Kontakt telefon: 

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više