Tehničar za instalaciju sigurnosne opreme

Craft studio d.o.o.

RSD mesečno


Beograd

Craft studio d.o.o. je preduzeće koje se bavi sistemima slabe struje, EAS-elektronska zaštita artikala, alarm, video nadzor, brojači prolaza, protiv požar, ozvučenje itd.

Od 1998. godine poslujemo na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, a u Makedoniji sa sopstvenim preduzećem “Kraft sigurnost”. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom poslovanja u oblasti “slabe struje” kao npr: sistema elektronske zaštite robe (EAS), CCTV-a, protiv provalnih i protiv požarnih sistema ,kontrole pristupa i obračuna radnog vremena, ozvučenja, itd,kao jedna od vodećih preduzeća u radu sa EAS (electronical article survelance) na Balkanskom tržištu, uspeli smo da se nametnemo u sam vrh vodećih firmi na tržištu i dostigli smo referentnu listu koja govori o našim poslovnim uspesima. Poslovanje i razvoj smo usredsredili na modernom pristupu pružanja usluga našim klijentima, koristeći najsavremenije  tehnologije. Samim poslovanjem sa sopstvenim tehničarima i zastupništvima u mogućnosti smo da poslujemo sa najkonkurentnijim cenama na tržištu a ne zapostavljajući kvalitet opreme. Mrežom servisnih centara u Beogradu, Nišu i Novom sadu dostupni smo da odgovorimo na zahtev klijenata u izuzetno brzom roku.

Glavna zaduženja:

  • Instaliranje, programiranje i održavanje sigurnosnih sistema (video nadzor(Dahua, HikVision), alarm (Paradox), kontrola pristupa).
  • Postavljanje kablovskih instalacija. Rad na terenu.

Poželjna znanja i veštine:

  • Instaliranje i puštanje u rad navedene opreme, puštanje sistema video nadzora za gledanje preko interneta.
  • Vozačka dozvola B kategorije – aktivan vozač (obavezno).

Prednosti:

  • Iskustvo u instalaciji sigurnosne opreme (kamere, alarmi, zvučnici).

Nudimo:

  • Prijatno radno okruženje, dobar kolektiv, mogućnost učenja i napredovanja.

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više