Zavarivač

Maytech d.o.o.

RSD mesečno


Beograd

Otvaramo konkurs za radno mesto - Zavarivač sa iskustvom. Mi radimo sve vrste mašinskih instalacija u fabrikama hrane, mleka, mineralne vode, sokova i piva. 

Vi bi ste bili odgovorni za zavarivanje niskopritisnih cevovoda od nerđajućeg čelika. 

Mi nudimo:

Rad na terenu, u zemlji i inostranstvu u uslovima u kojem je obezbeđen smeštaj i 3 obroka sa plaćenim i organizovanim transportom do i sa mesta izvođenja radova. Kvalitetan i bogat asortiman profesionalnih alata za rad, zaštitnu opremu i redovne lekarske preglede. Redovnu i stimulativnu zaradu.

Vi obezbeđujete:

Primanje zadataka od strane poslovođe, pripremu za zavarivanje, obeležavanje zavara, zavarivanje i vizuelnu inspekciju gotovog zavarenog spoja. Rad sa cevarom na montiranju gotovih cevnih elemenata. Zavarivanje cevovoda, kutijastih profila i raznih drugi elemenata od nerđajućeg čelika.

Uslovi:

Poznavanje rada sa osnovnim bravarskim alatom, alatom za rezanje i brušenje metala, rad sa TIG aparatima za zavarivanje. Rad na montažnim skelama. Urednost i lična higijena su, s obzirom na prehrambenu industriju u kojoj poslujemo, veoma važni.

Poželjno:

Iskustvo u zavarivanju nerđajućeg čelika u zaštitnoj atmosferi inertnog gasa (argona) – TIG zavarivanje sa i bez dodatnog materijala. Atesti za zavarivanje crnih i belih materijala. Poznavanje stranih jezika (engleski).

Poslonaut.rs koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznaj više